Rólunk

HP Motor - Világmárkák egy helyen ! ©

hpmotor_logo

Célkitűzés:

A HP Motor nem kisebb célt tűzött ki, minthogy a magyarországi motoros társadalomhoz is eljuthasson bármely világszínvonalú termék.

Bátran kijelenthetjük, hogy a több mint 15 éves fennállásunk alatt, ezt sikerült is elérnünk.

Számos termék hivatalos magyarországi importőrei lettünk:

SW-Motech, Two-Brothers, Pro Circuit, National Cycle, Küryakyn, Hard-Krome

További forgalmazott termékeink:

Icon, Thor, Cobra, Show Chrome, Ultra Guard, Hopnel, Prairie Dog, Performance Machine, Roland Sands Design, Mustang, Renthal, Vance&Hines, Progressive Suspension,  Ice Cube, Big Bore, Moose Racing, Moose Utility, ...

Egyedi beszerzéssel megoldott az alábbi gyártók amerikai kiegészítőinek a megszerzése:

Suzuki, Honda, Yamaha, Kawasaki, Can-Am, Sea-Doo

Elhivatottság és szakértelem:

A cég vezetősége, munkatársai is, a motorok és a motorozás "szerelmesei", ezért pontosan tudjuk mire van szükség a gondtalan motorozáshoz!

Értékesítési és szerviz fronton is felkészült, tapasztalt és szakképzett munkatársaink várják jelentkezésed, az akár megoldhatatlannak tűnő hibajelenségekkel is.

Motoros közösség építés:

A HP Motor nem csak egy személytelen webshop, és továbbra sem szeretnénk azzá válni.

Fontosnak tartjuk a személyes kontaktust, kötetlen beszélgetéseket, melyek révén a hosszú évek alatt számos baráti motoros közösség alakult és kivitelezhetetlennek tűnő felszerelések, problémás esetek kerültek megoldásra.

Az import termékeinkből nagy raktárkészlettel rendelkezünk szalonunkban, melyek megtekinthetőek, kézzel foghatóak, motorra próbálhatóak, azonnal elvihetőek.

Várunk szeretettel !